PLASTBOKSTÄVER

  9MM, 13MM, 19MM SAMT 35MM

  Vi har de trendiga och omåttligt populära plastbokstäverna i retro känsla till våra tavlor. Finns i fyra olika textstorlekar och kan beställas i vitt eller i lyxigt guld samt silver. Vid frågor eller för att beställa kontakta oss på info@entreskyltar.se

  Snygga, gjutna plastbokstäver

  Vi har de trendiga och omåttligt populära gjutna plastbokstäverna av originalmodell till trappregister, menytavlor och brevinkast. Finns i fyra textstorlekar och kan beställas i vitt, guld eller silver.

  I vårt standardsortiment ingår vita plastbokstäver i 9, 13, 19 och 35 mm. Vi har även bokstäver i silver och guld för att få den där lite extra lyxiga känslan och matcha tavlornas stil och material. Plastbokstäverna säljes antingen per styck eller i frekvenssorterade sorteringslådor.

  För mer information och priser, kontakta oss

   

  Historik: 

  1927 startades AVISO i Sverige och var dom första med att sälja gjutna plastbokstäver. Rörelsen AVISO köptes upp av P3N 2003 och de har fortsatt med att sälja produkterna. 

  Aviso-bokstäver, eller AvisO-bokstäver, är ett varumärke för flyttbara plastbokstäver som ofta användes för att texta namnskyltar och andra skyltar under andra hälften av 1900-talet.

  Bokstäverna, oftast i vit eller silverfärgad plast, trycktes in i skåror i tavlor klädda med mörk sammet. Tavlorna användes standardmässigt för namntavlor på lägenhetsdörrar, brevinkast, namnskyltar i trappuppgångar, biografer, restauranger etcetera, där behov fanns av standardiserad text som behövde kunna bytas ut då och då utan större problem. 

  Källa: Wikipedia

  Produkten har blivit tillagd i varukorgen

  Gå till kassanFortsätt handla
  Shop

  Kundservice​

  Information

  Om oss

  Kontakt