HUR GÖR JAG?

 

1. VÄLJ DEN RAM SOM PASSAR HOS ER

Välj en ram bland våra Modeller 1-11 som passar er bäst. Alla ramar går att få i den färg som önskas. Oljad ek, betsad ek eller lackad i valfri NCS-färg. För val av betsfärger, kontakta oss.

 

2. VÄLJ ANTAL SEKTIONER

Välj det antal sektioner som ni behöver. Varje sektion fyller ni med det ni har behov av. 

Välj mellan plåt, gummipannå eller anslagsdel. En bra uppsättning är en del för namn, en anslagsdel för styrelsens information och en öppen anslagsdel för alla att använda. 

 

3. VÄLJ INNEHÅLL:

NAMNPLÅTAR:

Våra plåtar är B300xH600mm och finns i mässing och rostfritt. Framför plåten sätter vi ett tunt glas med folierade ränder. De finns med 15, 26 samt 35 rader. Namnen monteras på glasskivan med hjälp av en Dymo-textmaskin. Klar tejp med svart text. Glaset skyddar plåten från smuts och oxidering samt gör att det är lätt att ta av och montera på nya namn samt hålla rent. 

 

GUMMIPANNÅ:

Gummipannån finns i svart och är B300xH600mm. Här kan man variera antal namn lite mer. Från få upp till 38 namn om man väljer 9mm bokstäver.  Vi kan hjälpa er med en fin uppställning

samt rådgöra kring hur många sektioner för gummipannå ni behöver om det är många boende i ett hus.

 

BOKSTÄVER:

Dessa finns i vitt, guld samt silver. 9mm, 13mm, 19mm samt 34mm. Vi använder 9mm för att få plats med fler namn samt att det blir luftigt och elegant. Ni kan självklart välja de andra storlekarna. Bokstäverna går att köpa styckvis eller i en frekvenssorterad låda om 500st eller 900st bokstäver. 

Antal bokstäver som går åt beroende på hur många namn, våningsplan och lägenhetsnummer som ska stå med. Kontakta gärna oss så hjälper vi er att titta på vad som passar er bäst.

 

ANSLAGSTAVLA:

SAMMETSKLÄDD KORK:

Våra anslagstavlor är klädd med ett grafitgrått sammetstyg av hög kvalité. Vid leverans medföljer små svarta nålar. Välj en stängd del för styrelsens info och en öppen för de boende eller en separat anslagtavla som sitter någon annanstans. Man kan även få en dubbelt stor anslagsdel om det passar bäst. Dvs vi tar bort en avdelare mellan sektionerna och gör en stor anslagstavla.

SAMMETSKLÄDD MAGNETISK PLÅT:

Vill ni hellre ha fina magneter så kan ni välja en sammetsklädd magnetisk plåt. De små fina magneterna finns i svart, guld och silver. 

LACKAD MAGNETISK PLÅT:

Det är väldigt fint att lacka plåten i samma färg som tavlan. Detta är endast möjligt vid val av NCS-färg då plåten limmas in i tavlan och sedan lackas allt samtidigt. 

 

4. VÄLJ ANTAL YTTRE GLAS MED ELLER UTAN LÅS

Framför alla sektioner sitter 4mm härdat glas. Dessa är skjutbara och om man vill, låsbara. Välj mellan att ha glas över alla sektioner eller ha en eller flera öppna anslagsdelar för alla att använda. 

 

5. GÅ TILL KONTAKTFORMULÄRET OCH BESTÄLL ELLER BE OM OFFERT 

För att ni ska få så snabb hantering som möjligt, återkom med vad ni önskar, samt lämna så mycket information som möjligt.

Vill ni ha lite smakråd samt diskussionsunderlag, ta gärna lite bilder på trapphuset och maila till oss så har vi något att prata kring. Gärna lite detaljbilder samt helhetsbilder där tavlan ska sitta.

Har ni andra önskemål eller frågor? Kontakta oss så hjälper vi er!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Shop

Kundservice​

Information

Om oss

Kontakt