FRAKT & LEVERANS
 

FRAKT INRIKES SVERIGE - mindre produkter i shopen

Fraktkostnad för privatkunder är 69 kr. 

Fraktkostnaden för företagskunder är 150 kr. 

Du som privatkund har rätt att avbeställa en order och lämna tillbaka varor genom att kontakta kundservice inom 14 dagar från att du fått varorna. Detta är dock under förutsättning att varorna är i samma skick som när du fick dem och att plomberingen inte brutits. 

Kostnaderna och risken för att transportera de returnerade varorna till Entreskyltar.se / Bäccman & Berglund Sweden AB ligger på dig.

 

FRAKT INRIKES SVERIGE - trapphustavlor samt brevlådor

Fraktkostnaden varierar beroende på produkt samt vart i landet denna skall skickas. Vänligen kontakata oss för pris / leveranssätt på just ER order.


LEVERANS INOM SVERIGE

Normal leveranstid inom Sverige är 1-5 arbetsdagar beroende på vart i landet du bor. Avvikelse kan ske vid leverans till glesbygd med upp till 7 arbetsdagar från ordertillfället. 

Leveranser görs i samarbete med Fraktus och skickas med DHL Servicepoint (gäller privatkunder inom Sverige). Företagspaket skickas med DHL Paket (gäller företag inom Sverige).

Du kommer att få en notis via mail så snart ditt paket gått iväg från oss. Mailet innehåller även en länk med ditt sändningsnummer så att du kan följa ditt paket. Paketet levereras till ditt närmaste utlämningsställe. När paketet anlänt till ditt utlämningsställe skickas ett sms till det mobilnummer du uppgav när du gjorde din beställning. Om du angivit en e-postadress får du din avisering via mail. Paketet kan hämtas ut av den person som lagt beställningen. Medtag giltig legitimation och sändningsid som står i sms-eller mailaviseringen.

Observera att liggtiden hos ombudet är 14 dagar från det att paketet anlänt ditt utlämningsställe. Hämtar du inte ut ditt paket inom 14 dagar skickas det automatiskt tillbaka till oss. 

Varorna skickas så snart vi har verifierat din adress och packat varorna på vårt lager. Vi kontaktar ER i de fall vi tror att leveranstiden kan bli längre.

Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.


LEVERANS UTRIKES

Om ni önskar beställa samt leverera en produkt utomlands, vänligen kontakta oss för specialavtal. 


OUTLÖSTA / EJ HÄMTADE PAKET

Entreskyltar.se / Bäccman & Berglund Sweden AB förbehåller sig rätten att debitera kunden för outlösta paket med en summa av 250 kr. Detta för att täcka frakt, returfrakt och administrationsavgifter.
För ej utlösta företagspaket debiteras 300 kr inkl. moms.


AVBESTÄLLNINGAR

För det fall du som privatkund upplever att leveransen av en vara är så pass försenad att du inte längre vill genomföra köpet är det på ditt ansvar att göra en avbeställning. För det fall försändelsen redan har skickats måste du ta emot beställningen. Detta gäller EJ produkter som är specialbeställda. ( som namnskyltar och trpphustavlor) 

Observera att en avbeställning är inte giltig förrän du har fått en bekräftelse antingen via mail eller telefon av Bäccman & Berglund Sweden AB. Om en produkt inte längre säljs har Entreskyltar.se / Bäccman & Berglund Sweden AB rätten att avbeställa köpet och göra en återbetalning. Entreskyltar.se / Bäccman & Berglund Sweden AB kommer att underrätta kunden om en returvara eller om motsvarande produkter finns tillgängliga.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Shop

Kundservice​

Information

Om oss

Kontakt